No business is an island!

Want we hebben allemaal te maken met een buitenwereld. Een periferie van partners, leveranciers, filialen en klanten. Het delen van informatie, in welke vorm dan ook, is van alle tijden. En dat geldt in toenemende mate ook voor de risico’s ervan.

Dagelijks nieuws over beveiligingsincidenten, de nieuwe wet- en regelgeving rond de bescherming van privacy en het voorkomen van datalekken, zorgen voor een toenemende druk op iedere organisatie.

Deze uitdagingen blijven voorlopig nog bestaan. Maar er zijn genoeg mogelijkheden om te zorgen voor meer veiligheid en een betere controle.

De voordelen van een centrale Managed File Transfer oplossing:

Vereenvoudig
Voorkom wildgroei en centraliseer alle ad-hoc en geautomatiseerde data- en bestanduitwisseling binnen een eenvoudig aan te passen omgeving. Gemakkelijk opzetten van nieuwe connecties en snel problemen detecteren en oplossen.

Beveilig
Encryptie is van vitaal belang voor de bescherming van informatie. Realiseer maximale beveiliging op alle niveaus van de informatieoverdracht (SSL, SSH, AS2 of OpenPGP). Autoriseer gebruikers op basis van rollen en taken.

Controleer
Controleer eenvoudig wie, welke informatie stuurt en ontvangt en hoe deze processen zijn beveiligd. Cruciaal voor iedere organisatie die zich moet conformeren aan PCI-DSS, SOX, wet datalekken of intern security beleid zoals ISO27001 of Cobit.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem snel contact op voor meer informatie.

088-2583346